Ilves-perheen yhteinen suurtapahtuma Ilves-päivä järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 16.8.2023 klo 15-21 Särkänniemen huvipuistossa.

Tapahtuman lipunmyynti muille kuin Ilves ry:n jäsenille alkoi maanantaina 8.5.2023 sekä netissä että ennakkomyyntipisteissä. Jo ensimmäisen kahden vuorokauden aikana myytiin netin kautta enemmän rannekkeita kuin koko viime vuonna yhteensä.

Menekki on jatkunut tasaisena myös tämän jälkeen ja vilkastunut tänään lauantaina uudelleen. Nettimyynti onkin nyt päätetty keskeyttää, jotta pääsylippuja ja rannekkeita varmasti riittää kaikille niitä tilanneille.

Ilves-päivän rannekkeiden ja pääsylippujen ennakkomyyntipisteet

Kaikissa ennakkomyyntipisteissä Ilves-päivän rannekkeita ja pääsylippuja on vielä jäljellä. Rannekkeita ja pääsylippuja tulee olemaan myynnissä myös Veikkausliigan ottelussa Ilves-HJK sunnuntaina 21.5.

  • Ilves-Kauppa (Kansikatu 3, Nokia Arena) Huom! Myymälä toukokuun ajan Koskikeskuksessa!
  • Valokuvia Timo Peltomaa (Harjuntausta 7, K-Citymarket Lielahti), vain käteismyynti
  • Vuoreksen Ilves-kenttä (Vuoreksen Puistokatu 62)
  • Ilves ry:n toimisto (Rieväkatu 12)

Ilves ry:n jäsenet

Ilves ry tarjoaa kaikille alle 18-vuotiaille jäsenilleen ilmaisen Ilves-päivän rannekkeen, joka sisältää sisäänpääsyn huvipuistoon ja huvilaitteisiin. Aikuisjäsenilleen Ilves ry tarjoaa Ilves-päivänä ilmaisen pääsylipun huvipuistoalueelle.

Ilves ry on yli 7000 jäsenellään Suomen suurin urheiluseura. Jäsenistä suurin osa osallistuu seuran toimintaan pelaajana yhdessä tai useammassa lajissa. Ilves ry:n jäsenmäärä on tänä vuonna nousemassa taas uusiin ennätyslukemiin. Pelkästään Suomen suurimpaan jalkapallon korttelisarjaan Futis-Liigaan on ilmoittautunut yli 5000 poikaa ja tyttöä.