Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Miten voin auttaa Ilves ry:tä?
Urheiluseurassamme löytyy aina mielekästä tekemistä innokkaille keltavihreille toimijoille. Vaihtoehtoja on monia. Olethan yhteyksissä ja kerro taustastasi tai yrityksestäsi niin etsitään sinulle sopivin tapa auttaa.

Helpoin tapa tukea arvokasta juniorityötämme on liittyä Ilves ry:n jäseneksi!

Miten ostan lippuja Ilveksen peleihin?

Ilves Hockey Oy ottelulipuista löytyy lisätietoa https://www.ilves.com/otteluliput/ ja jääkiekkonaisten edustuksen lipuista voit lukea lisää https://www.ilvesnaiset.com/ottelut-2021-22/

Ilves Edustus Oy ja Kansallisen liigan edustusjoukkueen ottelulipuista löydät infoa https://ilvesedustus.fi/liput/

Ilves Futsal miesten liput: https://ilvesfs.fi/ottelut-liput-ja-kausikortit/
Ilves Futsal naisten liput: https://ilvesfsnaiset.fi/ottelut-liput-ja-kausikortit/

Onko Ilveksellä tuotemyyntiä?

Ilves ry on yleishyödyllinen yhdistys eikä tuotemyynti kuulu ydintekemiseemme. Virallisia kannattajatuotteita voi ostaa mm. Ilves-Kaupasta https://kauppa.ilves.com/ tai Nokia Arenan yhteydessä sijaitsevasta liikkeestä. Ilves jalkapallon oma fanituotteiden verkkokauppa löytyy osoitteessa https://ilvesedustus.fi/kauppa/.

Voiko Tampereen kaupungin nuorisopassia käyttää Ilveksessä?

nuorisopassikuvaKyllä voi! Tampereen kaupungin nuorisopassia voi tällä hetkellä käyttää Ilves ry:n futsalin, jalkapallon ja jääkiekon harrastusmaksuihin. Nuorisopassi-sovellus on ladattavissa älypuhelimelle ja siihen kirjaudutaan koulun sähköpostiosoitteella.

Nuorisopassiedut saat aktivoitua käyttöösi Ilves ry:n toimistolla, osoitteessa Rieväkatu 12.

Lue lisää nuorisopassista täältä: Tampereen kaupungin nuorisopassi.

Miten käytän Smartum-liikuntaseteleitä?

Me Ilves ry:ssä olemme käyttöönottaneet kevään 2021 aikana Smartum liikuntasetelit yhtenä maksutapana liittyen Ilves ry:n alaiseen aikuisten harrastetoimintaan. Liikuntaseteli toimii samalla tavalla kuin muutkin henkilöstöedut. Se vastaa idealtaan lounas- ja kulttuuriseteliä antaen työntekijöille mahdollisuuden valita itse liikuntaharrasteen, jolle työnantaja antaa rahallista tukea. Yhtä työntekijää voi tukea verovapaasti 400 eurolla vuodessa.

Jos työnantajasi tukee urheiluharrastamista Smartum liikuntasetelein, ensin sinun kuuluu rekisteröityä Ilves ry:n jonkun tietyn lajin alaiseen toimintaan ja tämän jälkeen saat sähköpostiisi toimintamaksulaskun. Toivomme, että käytätte SmartumPay älypuhelin sovellusta (tai nettisivua https://extranet.smartum.fi/login) maksaessanne Smartumeilla. Huomioithan, että Liikuntaetu on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää vain omaan harrastukseen.

Ohje:

  1. Avaa SmartumPay-sovellus ja kirjaudu sisään
  2. Paina kirjautumisen jälkeen punaista haku-painiketta sovelluksen alareunasta
  3. Kirjoita hakukenttään ”Ilves ry” ja valitse hakutuloksista oikea toimipaikka (tässä tapauksessa lajijaosto), jolle olet tekemässä maksua
  4. Syötä liikuntapalvelun hinta ja paina ”Jatka”
  5. Lisää viestikenttään laskun viitenumero 
  6. Kun tiedot ovat oikein, liu’uta alareunassa oleva nuoli oikealle ”Maksa liikunta”-kohdasta

Jos toivot muiden liikuntaseteli palveluntarjoajien käyttöönottoa Ilves ry:ssä niin laitathan sähköpostia  

Saako useamman lajin jäsenyydestä paljousalennusta?

Ilves ry:n jäsenyys kuuluu toimintamaksuun automaattisesti. Lähtökohtaisesti jäsenyys on vuosikohtainen. Jos pelaaja on esimerkiksi kesällä Futis-Liigassa ja jatkaa syksyllä salibandyn puolella niin tästä salibandyn toimintamaksusta on mahdollisuus anoa maksun jälkeen hyvitystä oheisella lomakkeella. Alle 18-vuotiailla hyvitettävä summa on tänä vuonna (2023) 25 €.

Toimintamaksun hyvitysanomus

Miten ja kenelle voin antaa palautetta?

Arvostamme palautettasi - niin positiivista kuin kehittävää. Olethan yhteyksissä suoraan kyseisestä aihealueesta vastaavaan toimijaan. Ilves ry:n yhteystiedot sivulta löytyy osa toimijoistamme ja osan löydät lajijaostojen omilta sivuilta tai joukkueiden alisivuilta. Huomioithan, että osa toimijoistamme on vapaaehtoisia eivätkä voi siksi esimerkiksi päiväaikaan vastata puhelimeen. 

Sain maksumuistuksen. Voinko tehdä maksusuunnitelman?
Miksi on hyvä maksaa viitenumerolla?

Ilves ry:llä on runsaasti eri pankkitilejä ja näille tehdään vuosittain kymmeniä tuhansia maksusuorituksia. Jotta maksu kohdistuisi mahdollisimman pikaisesti avoimena olleeseen laskuun tai osaan siitä, on ensiarvoisen tärkeää käyttää oikeaa viite- ja tilinumeroa. Huomioitavaa, että joukkuemaksuissa on eri tilinumerot ja viitenumerot.

Haluatko vapaaehtoiseksi?

Harrastus- ja urheilutoimintaan löytyy vuosi vuodelta yhä vähemmän vapaaehtoisia, vaikka he ovat seurojen elinehto.

Jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena Ilves ry:ssä, ota yhteyttä:

Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta Aamulehden artikkelista (vain tilaajille): https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000008986231.html

Mitä voin tehdä jos törmään epäeettiseen tai vaaraa aiheuttavaan toimintaan?

Jokaisella on oikeus ilmoittaa, jos epäilee doping-, kilpailumanipulaatio-, katsomon turvallisuuteen liittyvää tai muuta eettistä rikkomusta urheilussa. Puuttumalla rikkomuksiin autat suojelemaan urheilijoita ja urheilua sekä turvaamaan tasavertaiset ja turvalliset lähtökohdat kaikille urheilijoille.

Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) ILMO-palvelussa voit tehdä ilmoituksen urheilijan tai muun toimijan epäilyttävästä toiminnasta. Ilmoituksen voi halutessaan tehdä myös nimettömänä.

Ilmoituksesi sisältö käsitellään luottamuksellisesti. Voit lisätä ilmoitukseesi myös tiedostoja ja kuvia. Kaikki saatu tieto analysoidaan mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.

ILMO-palvelun löydät osoitteesta https://ilmo.suek.fi/.