Tukea harrastamiseen

Hopa-rahasto

Hopa-rahaston tarkoituksena on tukea taloudellisesti Ilves ry:ssä junioriedustuksen tai Futis-Liigan toiminnassa mukana olevia jalkapallojunioreita stipendejä myöntämällä.

Lue lisää

Raipe-rahasto

Raipe-rahaston tarkoituksena on Ilves ry:ssä jääkiekkoa harrastavien junioreiden taloudellinen tukeminen stipendejä myöntämällä.

Lue lisää

Nuorisopassi

Tamperelaiset seitsemäs-, kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaiset voivat käyttää Nuorisopassia Ilves ry:n toimintamaksujen maksamiseen. Nuorisopassiedut saat aktivoitua käyttöösi Ilves Ryn toimistolla (Rieväkatu 12).

Lue lisää

Hope - Yhdessä & Yhteisesti

Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen.

Lue lisää

Pelastakaa lapset ry: Harrastustuki

Harrastustukea myönnetään alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joiden harrastuksen jatkuminen tai sen aloittaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi.

Lue lisää

SOS-Lapsikylä: Unelmista totta

Perimmäisenä tarkoituksena on vähentää haasteellisessa elämäntilanteessa olevien perheiden sekä lasten ja nuorten vapaa-ajan vieton eriarvoistumista ja syrjäytymistä mahdollistamalla jokaiselle kouluikäiselle lapselle harrastus.
Lue lisää

Tukikummit

Tukikummit-säätiö kerää varoja nuorille, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksista ja kaveriporukoista. Suurin osa avustuksista ohjataan harrastusten tukemiseen.

Lue lisää

YMCA Tampere

YMCA:n Osallistumaan–toiminta ehkäisee taloudellisesti heikossa asemassa olevien lapsiperheiden syrjäytymistä sekä vähentää eriarvoisuuden ja yksinäisyyden tunnetta.

Lue lisää

Täydentävä toimeentulotuki

Täydentävää toimeentulotukea voidaan myöntää lasten harrastustoimintaan liittyviin erityisiin tarpeisiin. Vuoden 2023 alusta täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen toimeenpano siirtyi kunnilta hyvinvointialueille.

Lue lisää

Ilves logo vaaka