Ilves-päivä 2021

Särkänniemessä 18.8.2021

Mistä Ilves-päivässä on kyse?

Ilves ry, Ilves Hockey Oy, Ilves Edustus Oy ja Särkänniemi yhteistyössä haluavat koota kasaan kerran vuodessa keltavihreän ilvesperheen.

Ilves-päivänä Särkänniemen huvipuiston alueelle pääsee Ilveksen kautta hankittavalla Ilves-päivän rannekkeella tai lipulla. Huvipuisto on avoinna klo 15 - 21. Ilves-päivän ohjelma alkaa klo 17 esiintymislavan aukiolla edustusjoukkueiden saapuessa. Tehdään Särkänniemestä keltavihreä!

Maksuttomat rannekkeet
Maksuttomat rannekkeet on tarkoitettu vain Ilves ry:n jäsenille. Ranneke käy vain Ilves-päivänä ja vain huvipuiston laitteisiin. Maksuttomat rannekkeet toimitetaan joukkueenjohtajien toimesta junioreille. Kaikki toimintamaksun maksaneet juniorit ovat automaattisesti Ilves ry:n jäseniä.

Maksulliset rannekkeet ja pääsyliput
Muille kuin Ilves ry:n jäsenille myydään ennakkoon Ilves-päivälle 15 € hintaista faniranneketta ja 5 € hintaista pääsylippua. Faniranneke sisältää sisäänpääsyn huvipuistoon ja huvilaitteisiin sekä paikkavarauksen huvipuistoon Ilves-päivälle. Pääsylippu sisältää sisäänpääsyn ja paikkavarauksen huvipuistoon Ilves-päivälle.

Fanirannekkeiden ja pääsylippujen ennakkomyynti:
• Ilves-Kauppa (Kaupinkatu 40)
• Vuoreksen Ilves-kenttä (Vuoreksen Puistokatu 62)
• Ilves ry (Rieväkatu 12)
Fanirannekkeita ja pääsylippuja saa myös Ilves-päivänä Särkänniemestä (mikäli vielä jäljellä) Ilveksen omasta myyntipisteestä. Faniranneke 20 € ja pääsylippu 7 €.

Rannekkeita ja pääsylippuja voi myös tilata ja maksaa verkossa. Tuotteet ovat maksun jälkeen noudettavissa Ilves ry:n toimistosta (Rieväkatu 12). Tilaus onnistuu täällä: Ilves-päivän ranneketilaus.

Ilves-Päivä 2021

HLU ry valitsi Ilves-päivän vuoden 2019 urheiluteoksi

 

Yhteistyössä