Suomen Palloliiton seuraparlamentti on valinnut Ilveksen kunniapuheenjohtaja Markku Lehtolan Palloliiton kunniajäseneksi kevätkokouksessaan Porissa perjantaina 5. toukokuuta.

Markku Lehtola oli valinnastaan yllättynyt, mutta onnellinen.

“Olin todella yllättynyt tästä kunniasta, en osannut tätä odottaa. Sen myötä tietenkin olen onnellinen ja kiitollinen, että työtäni Palloliitossa, Ilveksessä ja suomalaisessa jalkapallossa näin arvostetaan. Arvostan itse suuresti tätä tunnustusta. Onhan tuo ura kieltämättä pitkä ja sisältää monia erilaisia tehtäviä, joiden hoitaminen on ollut antoisaa ja mielenkiintoista.

Suuri kiitos kuuluu myös Ilvekselle, jota kautta pääsin aikanaan Palloliiton erilaisiin tehtäviin. Ilveksen tuki oli myös tärkeää Palloliiton tehtävien hoidossa. On tärkeää, että vastaisuudessakin Ilveksestä edettäisiin myös kansallisen ja kansainvälisen jalkapallon edustustehtäviin, niitä ei kannata vähätellä.”

Suomen Palloliiton kunniajäseneksi voidaan kutsua henkilö, joka merkittävällä tavalla on ansioitunut liiton toiminnassa ja/tai liiton lajien parissa. Myös ulkomaan kansalainen, joka on erittäin merkittävällä tavalla avustanut liittoa ulkomaisten suhteitten kehittämisessä, voidaan kutsua liiton kunniajäseneksi. Elossa olevien kotimaisten kunniajäsenten määrä ei saa ylittää kahtatoista (12).

Valinnasta löytyy maininta myös Palloliiton sivustolta:
https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/seuraparlamentti-valitsi-puheenjohtajaksi-jaana-jarvenpaan-ja-vahvisti-tilinpaato/