Tampereen kaupungin osbu-äänestys on käynnissä!

Ilves jalkapallo vaihtaa ensi kesän aikana Leinolan kentälle tekonurmen ja on tehnyt ehdotuksen Tampereen kaupungille osallistuvaan budjetointiin eli osbuun, että kaupunki parantaisi samalla Leinolan kentän yleistä turvallisuustilannetta. Osbu-äänestyksen teemana on tällä kertaa turvallinen arki.

Kentän ympärille ja laidoille tarvitaan aita, jotta kentälle ei tulisi ylimääräistä mopo- ja polkupyöräliikennettä. Aita myös pitäisi pallot paremmin kentällä eikä pienten pelaajien tarvitsisi onkia karanneita palloja vedestä.

Ilves jalkapallo toivoisikin nyt teiltä, jotka käytätte kenttää harjoituksissa, koulussa tai vaikkapa vapaa-aikana osallistumista tähän hankkeeseen.

Käykää äänestämässä, jotta tämä meille kaikille tärkeä hanke etenisi myös toteutukseen. Myös alaikäisillä tamperelaisilla on mahdollisuus antaa äänensä hyvälle asialle. Äänestämään pääsee täältä: https://kysely.tampere.fi/osbu2022

Kenttä on elintärkeä pienille jalkapalloilijoille sekä Leinolan koululle. Tehdään yhdessä hyvää!

Tampereen kaupungin osbu-äänestyksessä on tänä vuonna mukana yhteensä 73 eri vaihtoehtoa. Äänestää voi sunnuntaihin, 22. toukokuuta asti.

Verkossa äänestämisen ohella, äänestäminen on mahdollista myös seuraavissa paikoissa:

  • Tampereen keskusvirastotalo (Aleksis Kiven katu 14-16) keskiviikkona 11.5. kello 12-15
  • Me-talo (Vanha suklaatehdas, Multisillankatu 1) torstaina 12.5. kello 12-15
  • Tesoman hyvinvointikeskus (Tesomankatu 4) tiistaina 17.5. kello 12-15
  • Koilliskeskus (Liikekatu 3) keskiviikkona 18.5. kello 12-15
  • Hervannan kirjasto (Insinöörinkatu 38) torstaina 19.5. kello 12-15