ILVES RY JA TAMPEREEN SCANDIC HOTELLIT YHTEISTYÖSSÄ TYÖLLISTÄMÄSSÄ ILVES RY:N PELAAJIA. ENSIMMÄINEN INFOTILAISUUS PIDETTIIN 3.5. KLO 18.00

Scandic Ilves

Scandic Ilves

Ilves ry tiivistää yhteistyötään Tampereen Scandic hotellien kanssa ja tarjoaa mahdollisuutta lisäansioihin ravintolan asiakaspalvelutehtävissä.

Historian ensimmäinen infotilaisuus pidettiin 3.5 klo 18.00 SCANDIC Tampere Koskipuistossa. Tilaisuuteen osallistui kaikkiaan 11 ilvesläistä nuorta!

Tilaisuudessa käsiteltiin Tampereen SCANDIC hotelleja työllistäjänä sekä annettiin nuorille evästystä StaffPointilta jatkossa annettavasta työhön perehdyttämisestä.

Tilaisuudessa kuultiin myös 20-vuotiaan Venla Nummisen tarina työn, koulun ja harjoittelun yhteensovittamisesta sekä kokemuksista SCANDIC-hotelleissa työskentelemisestä jo noin 5 vuoden ajalta.

Venla Numminen

Venla Numminen

Kuvassa Venla Numminen

Tilaisuus oli kaikkiaan hieno osoitus siitä, kuinka yhteistyön kautta voidaan tarjota mahdollisuutta sovittaa koulu, harjoitteleminen ja työ yhteen joustavasti kunkin omien aikataulujen mukaan.

Ensimmäinen Ilves ry:n ja Scandic-yhteistyön lyhytvalmennus pidetään 11.5 klo 15.00 ja se kestää noin 5 tuntia. Valmennus toteutetaan Holiday Inn –hotellissa Rautatienkadulla.
Valmennuksen myötä saa osaamista toimia esimerkiksi hotellin aamiaistarjoilussa ja avustavissa tehtävissä a la carte tai tilaustarjoilussa.

Mikäli olet kiinnostunut (16-vuotta täyttänyt), niin laittelethan rohkeasti viestiä Erkki Kekkoselle ( tai 040 686 3876) tai ilmoittaudu suoraan lyhytvalmennukseen linkin takaa: Vanhentunut linkki poistettu.

Linkistä pääset ilmoittautumissivulle, jossa pääset (valitse ylin vaihtoehto) täyttämään yhteystietosi.

Ilves ja Scandic

Ilves ja Scandic