Liiton palkintogaalassa 18.5.2019 Ilves palkittiin vuoden ringetteseurana, Siiri Uusitalo parhaana BSM-sarjan maalivahtina ja BSM-sarjan parhaana valmentajana Ilveksen valmennustiimi Mika Turunen, Mikko Jukkola, Tommi Reunanen, Jouni Saukkonen, Jenni Viinamäki ja Heikki Wetterstrand.

Vuoden Ringetteseura: Ilves

Seura on panostanut junioreiden harrastus- ja kilpailutoimintaan sekä aikuisten harrastetoimintaan. Ice Cardien määrä 203 kpl kaudella 2018-2019 on seurahistorian korkein.

B-nuorten Suomen Mestaruus vuonna 2019, joka on seurahistorian ensimmäinen B-junioreissa.

C-nuorten Suomen Mestaruus vuonna 2019 kuten myös vuonna 2018.

Yhteistyötä yli lajirajojen seuran sisällä (Ilveksen Futis-liiga) ja yli seurarajojen lajin sisällä NoU Ringeten kanssa.

Valmentajia koulutetaan säännöllisesti. Joukkueenjohtajille ja rahastonhoitajille järjestetään vuosittain koulutus sekä huoltajille joka toinen vuosi. Seuran toimitsijakouluttaja kouluttaa uudet ja vanhat ottelutoimitsijat kauden alussa.

Seurassa on säännölliset maalivahtijäät.

Seura palkitsee vuosittain pelaajia kaikista joukkueista ja seuran toimihenkilöpäättäjäisissä palkitaan vuoden seuratoimijat ja pitkään mukana olleet Ilves viirein ja ansiomitalein sekä lajiliiton ansiomerkeillä.

Seura järjesti kauden suurimman ringettejunioriturnauksen. Tupsukorvaturnaukseen 30.-31.3.2019 osallistui 12 D-joukkuetta ja 16 E-joukkuetta.

Aktiivistä viestintää ja sisällön tuotantoa sekä joukkueiden että seuran Instagram tileillä.