Ilves-päivän rannekkeella pääsee Ilves-päivänä huvipuiston ja laitteiden lisäksi myös muihin Särkänniemen kohteisiin!

Ilves-päivään on taas tänä vuonna osallistumassa ennätysmäärä Ilves-perheiden jäseniä, joten Ilves-päivän rannekkeeseen on päätetty lisätä huvipuiston lisäksi myös Koiramäen eläinpuisto, Näsinneulan näkötorni ja Akvaario! Rannekkeeseen kuuluu myös Koiramäen eläinpuiston ja Näsinneulan välissä sijaitseva Koskiseikkailu.

Huomioittehan, että Ilves-päivän tapahtumat ovat huvipuiston alueella ja osa muista kohteista suljetaan jo huvipuistoa aikaisemmin!

Särkänniemi tarjoaa myös mahdollisuuden päivittää Ilves-päivän sisäänpääsylippu Kohderannekkeeksi 10 euron lisämaksulla. Päivitys onnistuu Särkänniemen lipunmyyntipisteissä tapahtumapäivänä. Ilves ry ei myy kyseistä päivitystä. Kohderannekkeella pääset huvipuistoon, Koiramäen eläinpuistoon, Näsinneulaan ja Akvaarioon. Kohderanneke ei sisällä huvipuiston laitteita.

Ilves-päivän rannekkeet on myyty loppuun. Pääsylippuja on vielä jäljellä. Pääsylippuja myydään Ilves ry:n toimistolla (Rieväkatu 12). Toimisto on auki arkisin klo 9-16.

Ilves-päivää vietetään Särkänniemessä keskiviikkona 16.8.2023 klo 15-21.

Särkänniemeen on tulossa Ilves-päivänä runsaasti ihmisiä. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan käyttämään joukkoliikennettä ja saapumaan paikalle hyvissä ajoin.

Lue lisää:
Ilves-päivä
Ilves-päivän pääsylippuja on vielä jäljellä
Saapuminen ja pysäköinti

Särkänniemen aukioloajat Ilves-päivänä:

Huvipuisto – Ilves-päivä klo 15–21
Koiramäen eläinpuisto klo 11-18
Akvaario klo 11-20
Näsinneulan näkötorni klo 11-23.30
Ravintola Näsinneula klo 11-24
Neula Sky Cafe klo 11-18

ilvespaiva 2023