Scandic Hotels Oy ja Ilves ry tapasivat toisensa pitkästä aikaa kasvotusten Scandic Tampere Cityssä järjestetyssä aamiaistilaisuudessa 29.3.2022. Osallistujajoukko oli runsaslukuinen.

Mukana olivat Scandicin puolelta ketjun sponsoroinnista ja partner toiminnasta vastaava Jussi Rissanen sekä Tampereen alueen Scandic hotellien johtoa mm. Kirsi Stenius, Scandic Tampere Station ja Scandic Tampere Koskipuisto; Mikko Mononen, Scandic Tampere Rosendahl; Airi Tarvainen, Scandic Tampere City, Scandic Tampere Hämeenpuisto; sekä Tomi Mönkkönen Holiday Inn Tampere. Ilveksen puolelta edustettuina olivat Ilves ry:n hallinto varapuheenjohtajien Jukka Hirsimäen ja Jarmo Huhtalan johdolla sekä Ilves ry:n eri jaostot edustajineen.

Scandicin Jussi Rissanen oli tyytyväinen tapaamiseen:
- Oli mahtava saada näin iso joukko kasaan. Ilves ry on Suomen suurin urheiluseura ja olemme erittäin iloisia saadessamme olla tukemassa näin upeaa organisaatiota kuten Ilves ry on. Kulunut kaksi vuotta on ollut erittäin vaikeata aikaa niin urheilevalle väelle kuin koko horeca-alalle. Katseemme ovat kuitenkin tiiviisti yhteistyön kehittämisessä sekä sen jatkamisessa myös ensi vuonna sekä tulevina vuosina.

Myös Jarmo Huhtala oli mielissään:
- Scandic Hotels Oy haluaa olla auttamassa seuramme toimintaa tarjoamalla kaikille jaostoillemme yhteistyön tiivistämistä. Heidän aito asenteensa organisaatiotamme kohtaan mahdollistaa näkyvyyden kasvattamista sekä hyödyn saamista jäsenillemme myös tulevaisuudessa. Majoitussopimus Scandicin ja Ilves ry:n välillä antaa joukkueillemme keskittämisen edun kerryttäen samalla komissiota jaostoille hyödynnettäväksi.

Tapaamisen yhteydessä tuli esiin mielenkiitoisia toisiamme tukevia mahdollisuuksia. Meille kaikki apu ja tuki jäsentemme kulujen minimoimiseen on tärkeää. Yhteistyöllä Ilves ry ja Scandic Hotels Oy pystyvät tukemaan toinen toisiaan kohti ”parempia aikoja”.

Ilves ry:llä ja Scandic Hotels Oy:llä on majoitussopimuksen sisältävä yhteistyösopimus, jonka piirissä ovat kaikki Ilves ry:n jaostot. Sopimukseen kuuluu myös, että kaikki Ilves ry:n aikuisjäsenet pääsevät suoraan Scandic Friends kanta-asiakkuusohjelman Level 2 -tasolle. Kaikilla jäsenillä on lisäksi mahdollisuus nauttia Scandic-kylpylöiden vapaa-ajan eduista.