Kaikki sai alkunsa, kun muutimme Pellervon torneihin lähelle jäähallia ja kävin katsomassa kaikki Ipan pelit sekä harjoitukset. Logo oli pikku pojan mielestä maailman hienoin. Kävin myös Oksasen Lassen (Oka) Kesoilin huoltamolla bensapoikana ja hän pyysi katsomaan kesäreenejä. Ollessani maalivahtien reenejä katsomassa Järvisen Markku (Maku) sanoi että jos keräät kiekkoja kesän, pääset mukaan syksyllä. Arvaa miten kävi? Tosi hyvin…

Mieleenpainuvimmat kokemukseni Ilveksessä ovat ensimmäinen SM-kulta 1972 ja toinen SM-kulta 1985. Erityisesti ovat jääneet mieleen myös Raipen viimeinen ottelu Ilveksessä sekä Ilveksen viimeinen ottelu Hakametsässä. Olen ylpeä, että olen saanut olla huoltajana tosi hienojen jätkien kanssa; J-P sekä kaikki muut johdosta ja satoja hienoja pelaajia.

On hienoa olla tämän nykyisenkin hienon joukkueen kanssa töissä. Ilveksellä on todella hyvä ja hienosti asiat hoitava toimiston porukka. Ilveksen toiminta vaikuttaa tosi hyvältä. Meillä on Suomen hienoimmat fanit! Pidetään Ilveksen lippu korkeella!