Ilves-näytös

Ilves-näytös Komediateatterissa keskiviikkona 2.11.2022

Ilvesläisten omana näytöksenä on syksyllä 2022 Arthur Conan Doylen hulvaton Baskervillen koira. Tapahtuman avaus on klo 18.30. Komediateatterin näytös alkaa klo 19.00.

Näytös on tarkoitettu ensi sijaisesti Ilves ry:n jäsenille, mutta myös muut voivat toki tulla mukaan viihtymään. Lipun hinta on 40 € / henkilö. Ostamalla lipun Ilves-näytökseen tuet samalla Ilveksen junioritoimintaa.

Lippuja Ilves-näytökseen myydään Ilves ry:n toimistolla (Rieväkatu 12). Voit myös ilmoittautua mukaan tällä sivulla olevan linkin kautta ja varmistaa siten paikkasi. Ilmoittautumisen jälkeen järjestelmä luo sinulle laskun. Maksetut liput voi noutaa etukäteen Ilves ry:n toimistolta tai viimeistään Komediateatterilta esityspäivänä klo 18.00.

Huom! Jos haluat valita istumapaikkasi tarjolla olevien joukosta suosittelemme noutoa toimistolta. Seurueet saavat vierekkäiset paikat noutamalla lippunsa samanaikaisesti, ostohetkellä ei ole merkitystä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, voit ottaa yhteyttä tai soittamalla Sirpa Wahlberg puh. 040 710 8467.

Baskervillen koira on Arthur Conan Doylen tunnetuin Sherlock Holmes -seikkailu. Komediateatterin raikas tulkinta on todellinen teatteriherkku! Esitys alkaa keskiviikkona 2.11.2022 klo 19.00 ja sen kesto on noin 2h 10min (sis. väliajan).

Lue lisää: https://www.komediateatteri.fi/ohjelmisto/baskervillen-koira/

Huom! Järjestelmä luo sinulle yllä olevan linkin kautta ilmoittautuessasi laskun, jonka maksettuasi voit noutaa lippusi Ilves ry:n toimistolta (Rieväkatu 12).

Komediateatteri baskerville
Tampereen Komediateatteri logo
ILVES grafiikkakooste some 1000x438