Ilves-näytös

Ilves-näytös Komediateatterissa keskiviikkona 2.11.2022

Huom! Baskervillen koiran esitykset Tampereen Komediateatterissa ovat tältä vuodelta lähes loppuunmyytyjä. Ilves-näytökseen on kuitenkin vielä jonkin verran lippuja jäljellä. Ja myös vierekkäisille paikoille! Tee siis lipputilaus tai ota yhteyttä Ilves ry:n toimistoon: 040 710 8467.

Ilvesläisten omana näytöksenä on syksyllä 2022 Arthur Conan Doylen hulvaton Baskervillen koira. Näytös alkaa Tampereen Komediateatterissa klo 19.00.

Näytös on tarkoitettu ensi sijaisesti Ilves ry:n jäsenille, mutta muutkin voivat toki tulla mukaan viihtymään. Lipun hinta on 40 € / henkilö. Ostamalla lipun Ilves-näytökseen tuet samalla Ilveksen junioritoimintaa.

Lippuja Ilves-näytökseen myydään Ilves ry:n toimistolla (Rieväkatu 12). Voit myös ilmoittautua mukaan tällä sivulla olevan linkin kautta ja varmistaa siten paikkasi. Ilmoittautumisen jälkeen järjestelmä luo sinulle laskun. Maksetut liput voi noutaa etukäteen Ilves ry:n toimistolta tai viimeistään Komediateatterilta esityspäivänä klo 18.00.

Huom! Jos haluat valita istumapaikkasi tarjolla olevien joukosta suosittelemme noutoa toimistolta. Seurueet saavat vierekkäiset paikat noutamalla lippunsa samanaikaisesti, niin kauan kuin lippuja riittää.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, voit ottaa yhteyttä tai soittamalla Sirpa Wahlberg puh. 040 710 8467.

Baskervillen koira on Arthur Conan Doylen tunnetuin Sherlock Holmes -seikkailu. Komediateatterin raikas tulkinta on todellinen teatteriherkku! Esitys alkaa keskiviikkona 2.11.2022 klo 19.00 ja sen kesto on noin 2 h 10 min (sis. väliajan).

Lue lisää: https://www.komediateatteri.fi/ohjelmisto/baskervillen-koira/

Aamulehden arvostelut (vain tilaajille):
Tampereen Komediateatterin Baskervillen koira on vauhdikas farssi, joka todella testaa näyttelijät.
Sherlock Holmesin hyytävä seikkailu vauhdikkaana komediana: “Täydet kymmenen tähteä viidestä”.

Tamperelaisen arvostelu:
Hyytävä dekkariklassikko muuttuu hykerryttävästi farssiksi – “Voi vain aavistella millainen kuhina lavan takana on…”

Huom! Järjestelmä luo sinulle yllä olevan linkin kautta ilmoittautuessasi laskun, jonka maksettuasi voit noutaa lippusi Ilves ry:n toimistolta (Rieväkatu 12).

Komediateatteri baskerville
Tampereen Komediateatteri logo
ILVES grafiikkakooste some 1000x438